collectebonDe bon is het beste betaalmiddel. Steeds meer parochianen maken gebruik van collectebonnen.

In plaats van munten en muntbiljetten legt u bonnen in de schaal van de eerste en tweede collecte (en betaalt u er een kerkkaars mee en een mis- of gebedsintentie).

Uw bonnenkaart(en) kunt u bestellen door overmaking op bankrekening NL72 RABO 0156 2767 20 van de parochie: € 20,- voor 1 euro-bonnen, € 50,-  voor 2½ euro-bonnen, € 100,- voor 5 euro-bonnen. Vermeld a.u.b. welke en hoeveel van deze collectebonnenkaarten u wenst, en wat uw naam en adres zijn.

U krijgt uw bestelling thuis bezorgd. Behalve in Bennekom: hier ontvangt u die van Gerard Bolscher bij de zondagsviering. De geloofsgemeenschap Wageningen doet de bonnen bij Wageningse parochianen in de bus. In andere geloofsgemeenschappen verzorgt de parochie de bezorging-aan-huis.

De locatie Ede-Lunteren beschikt over een pinautomaat: dinsdag,  woensdag en donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur en vaak ook na de zondagsviering bent u hier welkom bij Anneke Busscher om collectebonnen te kopen en te pinnen.

Bonnenkaarten waarvoor u geld overmaakt aan de parochie of met uw pinpas betaalt in Ede, kunt u als gift aftrekken voor de belasting. Dan heeft u naast het gemakkelijke en veilig gebruik ook nog eens belastingvoordeel van uw collectebon. Voor contant collectegeld is geen belastingaftrek mogelijk.

Copyright © 2024 Heilige Titus Brandsma parochie Wageningen e.o. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & Webmaster