Kom zingen bij Feniks!
Vindt u het ook zo fijn als er een koor zingt tijdens een viering? Misschien heeft u ons al wel eens gehoord. Het R.K. gemengd koor Feniks zingt namelijk twee zondagen per maand in een van de kerken van onze parochie. Wilt u ook een muzikale bijdrage aan leveren aan de dienst? Zing dan met ons mee.

Wie zijn wij?
Het parochiële koor Feniks is genoemd naar de mythische vogel die uit de vlammen herrijst. Na de koorherziening in de parochie verrees Feniks in januari 2015. Ons enthousiaste koor bestaat op dit moment uit twaalf zangers: vier mannen en acht vrouwen. We zingen onder de bezielende leiding van dirigente Rineke Hoens en pianiste Tamara Laverman. Naast het zingen en de koffiemomentjes organiseren we af en toe een aangenaam samenzijn.

Wat zingen wij?
Ons repertoire is Nederlandstalig. Wij zingen prachtige, vierstemmige missen en liederen van diverse componisten. Met enige regelmaat studeren wij nieuwe liederen in, soms door een koorlid zelf aangedragen.

Waar en wanneer repeteren wij?
Wij repeteren op dinsdagavond van 19:45 tot 21:45 uur in de Verrijzeniszaal van de Sint Johannes de Doperkerk in Wageningen (Bergstraat 17). In de pauze praten we gezellig bij onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers.

Meezingen?
Lijkt het u leuk een keer vrijblijvend met ons meezingen? Spreek een van ons aan na de mis of kom langs op onze repetitie. Of u nu veel of weinig zangervaring heeft, wij willen graag met u kennismaken. Zowel sopranen, alten, tenoren als bassen kunnen we goed gebruiken. U bent van harte welkom!

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust aan koorlid Janneke Postma. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer 0318- 415813. We horen graag van u!

Feniks_Kerst_2022.jpg

Copyright © 2024 Heilige Titus Brandsma parochie Wageningen e.o. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & Webmaster