Koemi.jpgZelf meedoen in een musical? Dat kan in de musical “Wie is mijn naaste?

Datum: Zaterdag 20 april, van 9.30 – 16.30 uur

De Heilige Titus Brandsmaparochie nodigt alle kinderen die wonen op het grondgebied van de parochie (Bennekom, Ede, Doorwerth, Lunteren, Oosterbeek, Renkum,  Heelsum, Rhenen, Veenendaal, en Wageningen)  uit voor een musical van Koemi waarin zij zelf mee mogen spelen. Dus of je nou een regelmatig bezoeker van de kerk bent of helemaal niet, iedereen is welkom!

Koemi is sinds vorig jaar de naam van de Nederlandse tak van het in Oostenrijk ontstane KISI (God’s singing kids), een internationale familie van kinderen, jongeren en volwassenen die met liederen en musicals op pad zijn tot eer van God. Ze zijn katholiek, met een oecumenische, missionaire opdracht.

Op 23 maart was Koemi al in onze parochie met de musical “Emmaus”, een heel mooie musical over de Emmaüsgangers, die jong en oud geraakt heeft!

Op zaterdag 20 april komt Koemi weer terug naar Wageningen. Kinderen krijgen dan de gelegenheid om zelf mee te spelen in de musical “Wie is mijn naaste?”, die kinderen en volwassenen laat nadenken over de vraag hoe je een ander kunt helpen. Samen met de spelers van Koemi studeren zij gedurende deze zaterdag hun rol in, en ’s middags kunnen de familieleden en overige geïnteresseerden komen kijken naar de uitvoering.

Deelnemende kinderen dienen op zaterdag 20 april om  9.30 uur aanwezig te zijn. De opvoering van de musical is van 15.30 – 16.30 uur.

We vragen de kinderen om een eigen lunch mee te nemen. Voor drinken en tussendoortjes wordt gezorgd.

Het opgeven van kinderen die mee willen spelen kan via het secretariaat van Wageningen: wageningen@pztb.nl  , of  0317-747111 (dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur)

De deelname voor kinderen die mee willen spelen, en het bijwonen van de voorstelling door familieleden, vrienden en overige geïnteresseerden is gratis. Een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten is natuurlijk altijd welkom, en daarvoor zal dan ook een collectebus (met ook een QR-code erop) aanwezig zijn.

Heb je nog vragen over deze musicals, of wil je meehelpen als vrijwilliger met de catering of in het welkomstteam tijdens de uitvoeringen? Neem dan contact op met wageningen@pztb.nl  of 0317-747111.

Copyright © 2024 Heilige Titus Brandsma parochie Wageningen e.o. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & Webmaster