emmaus.jpg

De Heilige Titus Brandsmaparochie nodigt alle kinderen en hun familie en vrienden, die wonen op het grondgebied van de parochie (Bennekom, Ede, Doorwerth, Lunteren, Oosterbeek, Renkum,  Heelsum, Rhenen, Veenendaal, en Wageningen)  uit voor twee musicals van Koemi; de musical Emmaus, en de “mee-doe” musical “Wie is mijn naaste?” Dus of je nou een regelmatig bezoeker van de kerk bent of helemaal niet, iedereen is welkom!

Koemi is sinds vorig jaar de naam van de Nederlandse tak van het in Oostenrijk ontstane KISI (God’s singing kids), een internationale familie van kinderen, jongeren en volwassenen die met liederen en musicals op pad zijn tot eer van God. Ze zijn katholiek, met een oecumenische, missionaire opdracht.

Hieronder vind je alle informatie over de twee musicals die Koemi in Wageningen gaat opvoeren.

Musical Emmaus

Datum: Zaterdag 23 maart, 14.00 uur

Plaats: Johannes de Doperkerk, Bergstraat 17 in Wageningen

De musical Emmaus brengt het verhaal van de Emmaüsgangers als een sprankelende familiemusical op de planken. Het is een actueel, aangrijpend en authentiek verhaal, waarin Maria en Kleopas een geweldig iemand tegenkomen die inspireert en een betere toekomst belooft. Maar tot hun grote teleurstelling verdwijnt hij ineens. Weg droom, weg toekomst vol geluk. Ze keren terug naar hun dorp Emmaüs, maar onderweg ontmoeten ze een vreemdeling die een stukje met hen meeloopt en voor hen de Schrift ontsluit…

De musical, die wordt opgevoerd door een groep van 80 kinderen en jongeren van de organisatie “Koemi”, zit vol humor en pakkende scènes en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Laat je raken door deze Bijbelse vertelling en haar krachtige boodschap van hoop voor alle mensen!

Om de kosten voor de musical te dekken vraagt de parochie entreegeld, maar voor mensen die wonen binnen het grondgebied van de parochie geldt een speciale kortingscode van 50% op de normale toegangsprijs. Hiermee zijn tickets voor  slechts 5 euro pp te koop, of 16 euro voor een gezin (2 volw + 2 kinderen).

Tickets kopen kan via: https://www.eventsforchrist.nl/order/emmaus Via  deze website word je naar een andere website geleid waar je, na het invullen van je gegevens, als laatste stap de kortingscode kunt invullen.
Deze kortingscode is: titusbrandsma  (met allemaal kleine letters).

Tickets kunnen ook op zaterdag 23 maart contant worden verkocht bij de deur van de kerk, maar aanmelden via internet heeft de voorkeur, omdat het handig is om te weten hoeveel bezoekers er komen. Wees er snel bij, want vol is vol!


Zelf meedoen in een musical? Kom naar de musical “Wie is mijn naaste?

Datum: Zaterdag 20 april, van 9.30 – 16.30 uur

Plaats: Johannes de Doperkerk, Bergstraat 17 in Wageningen

Op zaterdag 20 april komt Koemi weer terug naar de Johannes de Doperkerk in Wageningen.

Kinderen die het leuk vinden om een keer mee te spelen in een musical krijgen daarvoor de gelegenheid in de musical “Wie is mijn naaste?”.  Samen met de spelers van Koemi studeren zij gedurende deze zaterdag hun rol in, en ’s middags kunnen de familieleden en overige geïnteresseerden komen kijken naar de uitvoering.

De musical “Wie is mijn naaste?” laat kinderen en volwassenen nadenken over de vraag hoe je een ander kunt helpen.

Deelnemende kinderen dienen op zaterdag 20 april om  9.30 uur aanwezig te zijn. De opvoering van de musical is van 15.30 – 16.30 uur. We vragen de kinderen om een eigen lunch mee te nemen. Voor drinken en tussendoortjes wordt gezorgd.

Het opgeven van kinderen die mee willen spelen kan via het secretariaat van Wageningen: wageningen@pztb.nl  , of  0317-747111 (dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur)

De deelname voor kinderen die mee willen spelen, en het bijwonen van de voorstelling door familieleden, vrienden en overige geïnteresseerden is gratis. Een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten is natuurlijk altijd welkom, en daarvoor zal dan ook een collectebus (met ook een QR-code erop) aanwezig zijn.

Heb je nog vragen over deze musicals, of wil je meehelpen als vrijwilliger met de catering of in het welkomstteam tijdens de uitvoeringen? Neem dan contact op met wageningen@pztb.nl  of 0317-747111.

Copyright © 2024 Heilige Titus Brandsma parochie Wageningen e.o. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & Webmaster