logo-kinderkerk-rond-v02.pngDe Kinderkerk in de Maria Virgo Reginakerk te Bennekom staat zondag 17 december van 15.30 tot 17.30 uur open voor kinderen (met hun ouders/grootouders) uit heel onze parochie.

Het is al de vierde van dit jaar. De Kinderkerk met het thema ‘Advent’ op de 17e december wil de kinderen extra het gevoel geven op weg te zijn naar Kerstmis.
De drie eerdere keren in 2023 dat de geloofsgemeenschap Bennekom de Kinderkerk heeft gehouden, zijn een succes geweest. Kinderen beleven er op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen én leren de gang naar een kerk te maken. Ze gaan knutselen, doen bewegingsspelletjes en proefjes rond het thema van de dag. Hierover gaat ook het korte Bijbelverhaal dat daarna verteld en met de kinderen besproken wordt. Tot slot genieten de kinderen met hun (groot)ouders van een lekkere maaltijd. ‘Samen ontdekken, samen vieren, samen eten’, is dan ook het motto van de Kinderkerk. De toegang is gratis.

Uitnodiging aan iedereen

Kinderen uit heel de parochie Heilige Titus Brandsma zijn 17 december van harte welkom, samen met hun (groot)ouders. De Kinderkerk is vooral bestemd voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. De geloofsgemeenschap Maria Virgo Regina nodigt andere geloofsgemeenschappen van onze parochie uit om te komen kijken, want misschien willen zij ook wel een Kinderkerk gaan organiseren op hun locatie.

Informatie en aanmelding
Voor informatie kunt u contact opnemen met de werkgroep Kinderkerk van de Maria Virgo Reginakerk: kinderkerk@rkkerkbennekom.nl.
De werkgroep stelt het op prijs tevoren een berichtje te krijgen hoeveel kinderen, (groot)ouders en andere medeparochianen er komen. Dit in verband met de verzorging van materialen en maaltijd.
Het adres van de kerk is Heelsumseweg 1 in Bennekom. Er zijn veel fietsenklemmen op het kerkplein. Parkeren is hier bestemd voor bezoekers die moeilijk ter been zijn. In de nabijheid ligt ruime, gratis parkeergelegenheid van de Plus supermarkt, die zondags (vanwege de winkelsluiting) grotendeels vrij is.

--> In 2024 vindt de Kinderkerk in Bennekom plaats op 10 maart, 23 juni, 13 oktober en 15 december. In beginsel is de tijd 16.00 tot 18.00 uur.

pdfFlyer Kinderkerk

Copyright © 2023 Heilige Titus Brandsma parochie Wageningen e.o. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer & Webmaster